Nazaj na seznam

SKUTINI ŠTRUKLJI, SVEŽI - HOFER

Prodajno mesto

Prodajalne HOFER po Sloveniji

Opis izdelka

V Hoferjevih prodajalnah naše ročno izdelane skutine štruklje iz vlečenega testa najdete sveže, v hladilnikih. So že kuhani, samo še pregreti jih morate. 

Pripravite jih lahko kot samostojno jed ali sladico.

Priprava

Štruklje pripravite tako, da jih grejete v sopari cca 10 minut. Pripravite jih lahko tudi v parno-konvekcijski ali mikrovalovni pečici. V tem primeru štruklje položite na krožnik na katerega nalijete nekaj vode. Pogoje (količino vlage in čas pogrevanja) prilagodite tipu uporabljene pečice. Lahko pa štruklje kar v ovitku položite v mlačno vodo. Kuhate jih cca 10 minut pri 80°C. Paziti morate, da štruklji ne pridejo v neposreden stik z vodo.

Alergeni

Žita z glutenom, jajca, soja, mleko. Lahko vsebuje sledove oreškov, zelene, gorčice.

Energijska vrednost

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost

808 kJ
192 kcal

Maščobe

8,3 g

od tega nasičene maščobe

4,2 g

Ogljikovi hidrati

19 g

od tega sladkorji

3,4 g

beljakovine

9,6 g

Sol

0,47 g

 

Pakiranje 

350g 

Sorodni izdelkiSMO DOBER IN ZANESLJIV PARTNER

Če želite tudi vi zagotoviti dober in zdrav obrok vašim odjemalcem nas kontaktirajte:

Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Consult Commerce in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.