Nazaj na seznam

ŠTRUKLJI KORENČKOVI

Opis

Štruklji iz naše ponudbe po izdelavi in kakovosti spadajo v višji kulinarični razred. Naše štruklje lahko ponudite z enako ljubeznijo do dobre domače hrane, kot če bi jih pripravili sami. Za izhodišče pri izdelavi naših skutinih štrukljev smo uporabili klasično recepturo, ki so jo uporabljale že naše babice. Izdelani so ročno, iz vlečenega, krompirjevega ali ajdovega testa. Skuhani so v sopari, razrezani na porcijske kose in zamrznjeni. Ker so štruklji že kuhani, je njihova priprava enostavna in zanesljiva. Pred serviranjem jih je treba le pregreti.

Priprava

V parno-konvekcijski pečici:

Zamrznjene štruklje zložimo na pladenj in jih pregrejemo po programu za toplotno regeneracijo s postopkom kuhanja v sopari.

V soparniku-regeneratorju:

Štruklje položimo v soparnik in jih pregrevamo približno 15-20 minut. 

Na sopari pregreti štruklji so zelo rahli, zato jih na krožnik prenašamo z lopatico.

Štruklje položimo na krožnik, dolijemo nekaj žlic vode in krožnik prekrijemo s «prozorno» folijo. Čas pregrevanja izberemo glede na tehnične parametre mikrovalovne pečice.

V mikrovalovni pečici:

Štruklje položimo na krožnik, dolijemo nekaj žlic vode in krožnik prekrijemo s prozorno folijo za živila. Čas pregrevanja izberemo glede na tehnične parametre mikrovalovne pečice.

Ob regeneraciji na sopari štruklji pridobijo cca. 15-20% teže.

Alergeni

Žita z glutenom, jajca, soja, mleko. Lahko vsebuje sledove oreškov, zelene, gorčice.

Energijska vrednost

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost

835 kJ
199 kcal

Maščobe

9,1 g

od tega nasičene maščobe

4 g

Ogljikovi hidrati

21 g

od tega sladkorji

3,4 g

beljakovine

8,3 g

Sol

0,53 g

 

Teža/kos

cca 60 g

Pakiranje

karton 3 kg in 10 kg

Sorodni izdelkiSMO DOBER IN ZANESLJIV PARTNER

Če želite tudi vi zagotoviti dober in zdrav obrok vašim odjemalcem nas kontaktirajte:

Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Consult Commerce in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.