Nazaj na seznam

CARSKI PRAŽENEC

Opis

Carski praženec je že pečen in globoko zamrznjen po metodi IQF (kosi niso sprijeti med seboj). To omogoča enostavno porcioniranje in pripravo majhnih količin izdelka, brez odpisa. Postrežete ga lahko pusutega s sladkorjem v prahu ter v kombinaciji z različnimi sadnimi (jagodno, malinovo, jabolčno) ali čokoladnimi omakami.

Priprava

Konvekcijska pečica

Zamrznjen carski praženec razporedite po pladnju in ga poškropite s stopljenim maslom. Pregrevajte približno 10 minut pri 120 °C in 40% pare.

Mikrovalovna pečica

Porcijo (250 g) zamrznjenega carskega praženca poškropite s stopljenim maslom in ga pregrevajte v pečici približno 2,5 minute pri 900 W.

Ventilacijska pečica

Zamrznjen carski praženec razporedite na pladenj in ga poškropite z raztopljenim maslom in vodo. Pokrijte ga z alu folijo in segrevajte  približno 25 minut pri 125 °C (program ventilator).

Ponev

Zamrznjen carski praženec segrevajte na srednji temperaturi v ponvi, v kateri ste predhodno raztopili malo masla ali olja. S stalnim mešanjem pregrevajte približno 10-12 minut.

Alergeni

Žita z glutenom, jajca, mleko. Lahko sledovi zelene, soje in oreškov.

Energijska vrednost

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost

977 kJ
232 kcal

Maščobe

4,8 g

od tega nasičene maščobe

1 g

Ogljikovi hidrati

39 g

od tega sladkorji

18 g

beljakovine

6,8 g

Sol

0,42 g

 

Pakiranje

karton 5 kg 

Sorodni izdelkiSMO DOBER IN ZANESLJIV PARTNER

Če želite tudi vi zagotoviti dober in zdrav obrok vašim odjemalcem nas kontaktirajte:

Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Consult Commerce in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.