Nazaj na seznam

SOULFLE - čokoladni narastek

Opis

Navdušil in prepričal vas bo s tekočo sredico, mehko puhasto zunanjostjo, predvsem pa s karakterjem in fantastično pojavnostjo. Je vrhunska restavracijska sladica, pripravljena iz naravnih sestavin. Ne vsebuje moke oz. glutena (samo v sledovih).

Priprava

V ventilacijski pečici:

Pečico nastavite na program ventilator in jo predhodno segrejte na 180°C. Že odtaljen sufle z ALU posodico iz hladilnika postavite v pečico na srednjo višino in pecite 14 -15 minut. Zamrznjen sufle pecite 19-20 minut.


V konvekcijski pečici:

Pečico nastavite na program ventilator in jo predhodno segrejte na 180°C. Že odtaljen sufle z ALU posodico iz hladilnika postavite v pečico na srednjo višino in pecite 10 minut. Zamrznjen sufle pecite 15 minut.


Ne pecite predolgo, da ostane notranjost tekoča in postrezite toplo. Kuhalne naprave se lahko med seboj razlikujejo, zato lahko čas priprave nekoliko odstopa od navodil.

Alergeni

Lahko vsebuje sledove glutena, soje, oreščkov, sezama, zelene in gorčičnih semen.

Energijska vrednost

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost

1793 kJ
432 kcal

Maščobe

32 g

od tega nasičene maščobe

20 g

Ogljikovi hidrati

28 g

od tega sladkorji

23 g

beljakovine

5,9 g

Sol

1,18 g


Teža

100 g/kos

Pakiranje

28 kom/karton

Sorodni izdelkiSMO DOBER IN ZANESLJIV PARTNER

Če želite tudi vi zagotoviti dober in zdrav obrok vašim odjemalcem nas kontaktirajte:

Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Consult Commerce in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.