Nazaj na seznam

SLANO PECIVO TOSKANA

S ČEŠNJEVIM PARADIŽNIKOM, BAZILIKO IN PARMEZANOM

Opis

Slano pecivo je ročno izdelan fin pekovski izdelek. Je idealen prigrizek ob različnih priložnostih (praznovanjih, podelitvah, ..., lahko pa tudi kot malica ali zajtrk). Narejeno je iz kvašenega testa, polnjeno s češnjevim paradižninkom, baziliko in parmezanom. Je globoko zamrznjeno in pripravljeno za dopeko. Peciva lahko uporabite naenkrat samo kolikor ga potrebujete.

Priprava

Slano pecivo vzamete iz zamrzovalnika in ga razporedite po pladnju obloženem s papirjem za peko. Pečico na programu za peko z ventilatorjem segrejete na 150°C. V pečico postavirte posodico z vodo ali pa pecivo pred peko poškropite z vodo, da ohrani vlago. Pečete 10 minut. Čas peke oz. temperatura je odvisna tudi od vrste pečice.

Alergeni

Žita z glutenom, mleko, jajca, indijski oreščki.

Energijska vrednost

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost

1004 kJ
240 kcal

Maščobe

11 g

od tega nasičene maščobe

2,3 g

Ogljikovi hidrati

26 g

od tega sladkorji

2,2 g

beljakovine

7,7 g

Sol

0,52 g


Teža

cca. 20g/kos

 

Pakiranje

karton 3 kg

Sorodni izdelkiSMO DOBER IN ZANESLJIV PARTNER

Če želite tudi vi zagotoviti dober in zdrav obrok vašim odjemalcem nas kontaktirajte:

Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Consult Commerce in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.