Nazaj na seznam

NJOKI S ŠPINAČO

Opis

Njoki so enostavni in hitri za pripravo. Izdelani so iz krompirjevega testa, lahko pa so polnjeni z različnimi polnili (gobe, špinača, skuta …)  Njoke lahko ponudite kot toplo predjed ali prilogo z izbrano omako, lahko pa jih ponudite kot samostojno jed in jih zabelite z maslom in prepraženimi drobtinami ali z naribanim sirom.

Priprava

V posodo natočimo vodo, jo solimo, zavremo in vanjo stresemo  njoke. Kuhamo jih ob rahlem vrenju. Ko se njoki dvignejo na površje, jih odcedimo in serviramo.

Alergeni

Žita z glutenom, mleko, jajca, soja. 

Energijska vrednost

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost

712 kJ
169 kcal

Maščobe

2,8 g

od tega nasičene maščobe

1,7 g

Ogljikovi hidrati

33 g

od tega sladkorji

6,8 g

beljakovine

3,3 g

Sol

1,7 g

 

Pakiranje

karton 6 kg 

Sorodni izdelki



SMO DOBER IN ZANESLJIV PARTNER

Če želite tudi vi zagotoviti dober in zdrav obrok vašim odjemalcem nas kontaktirajte:

Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Fine Culinar in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.