Nazaj na seznam

PANIRANI ZELENJAVNI POLPETI

Opis

V naši ponudbi imamo pester izbor brezmesnih polpetov. Pripravljamo sojine polpete, cvetačne polpete s sirom, zelenjavne polpete in brokolijeve polpete z lešniki. Naše izkušnje so pokazale, da zelenjavne polpete zelo radi jedo otroci, tudi tisti, ki zelenjave drugače ne marajo. 

Polpete lahko pripravimo kot samostojno jed (v kombinaciji z zelenjavo, solato, kot del vegetarijanskega krožnika, vegeburgerja ...)

Priprava

Ploščo žara ali ponev rahlo naoljimo in nanjo položimo polpete. Na vsaki strani jih pečemo približno 3 minute ter jih med pečenjem dvakrat obrnemo. Ker so med pečenjem rahli, jih obvezno obračamo z lopatico.

V konvektomatu:

Zamrznjene polpete zložimo v naoljene pekače in jih pečemo pri minimalnem kroženju zraka približno 8-10 minut. Pri pripravi v konvektomatu se zaradi pospešenega kroženja zraka izdelki za spoznanje bolj izsušijo kot pri pripravi na žaru.

Alergeni

Žita z glutenom, jajca, soja, zelena. Lahko vsebuje sledove mleka, oreškov, gorčice in sezama.

Energijska vrednost 

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost

519 kJ
123 kcal

Maščobe

2,2 g

od tega nasičene maščobe

0,5 g

Ogljikovi hidrati

20 g

od tega sladkorji

2,3 g

beljakovine

6 g

Sol

0,88 g


Pakiranje

3 ali 10KG

Sorodni izdelkiSMO DOBER IN ZANESLJIV PARTNER

Če želite tudi vi zagotoviti dober in zdrav obrok vašim odjemalcem nas kontaktirajte:

Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Consult Commerce in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.