Nazaj na seznam

PANIRANI KANELONI S ŠAMPINJONI

Opis

Nadevani kaneloni so ena izmed zelo priljubljenih jedi v Sloveniji. Najbolj smo vajeni ocvrtih kanelonov, narejenih iz zvite palačinke, polnjene z nadevom. Prav takšne kanelone izdelujemo pri nas. Kanelone delamo z različnimi nadevi s špinačo, korenjem in porom, šampinjoni, mesom, sirom in priljubljene s šunko in sirom. Postrežemo jih kot del glavne jedi, priporočamo tudi kombiniranje različnih vrst.

Priprava

Ponev:

Zamrznjene kanelone položite v ponev s segretim oljem in jih na vsaki strani pecite cca 5 minut, da zlato porumenijo.

Cvrtnik - friteza:

Olje segrejemo na temperaturo cvrtja (175 °C do 180 °C). Pri cvrtju večje količine je priporočljivo, da polagamo kanelone v olje z manjšim časovnim zamikom. Kaneloni so ocvrti, ko splavajo na površino. Na vpojnem papirju jih osušimo in serviramo.

Parno konvekcijska pečica - konvektomat:

Zamrznjene kanelone namastite z oljem, položite v pekač in jih pecite pri srednji hitrosti pretoka zraka in temperaturi, ki jo za cvrtje predlaga proizvajalec pečice.

Alergeni

Žita z glutenom, jajca, soja, mleko, zelena. Lahko vsebuje sledove gorčice, sezama in oreškov.

Energijska vrednost

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost

 742 kJ
177 kcal

Maščobe

8,2 g

od tega nasičene maščobe

2,5 g

Ogljikovi hidrati

19 g

od tega sladkorji

3,1 g

beljakovine

7,2 g

Sol

0,74 g

* vrednosti podane za male okrogle 75 g kanelone

Teža/kos

mali okrogli cca 75 g, veliki pravokotni cca 155 g

Pakiranje 

karton 3 kg in 9 kg

Sorodni izdelki



SMO DOBER IN ZANESLJIV PARTNER

Če želite tudi vi zagotoviti dober in zdrav obrok vašim odjemalcem nas kontaktirajte:

Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Fine Culinar in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.