Nazaj na seznam

PALAČINKE - PRAZNE

Opis

Skrbno izbrane sestavine so pogoj za dobre palačinke. Palačinke se tradicionalno pečejo v rahlo naoljeni ponvici in prav takšne, ročno izdelane, pripravljamo za vas.  Sladke palačinke lahko postrežemo kot sladico, po okusu jih potresemo s sladkorjem v prahu ali pa jih prelijemo z izbranim prelivom (npr. s čokolado, medom,...). K sladkim palačinkam lahko ponudimo stepeno sladko smetano ali sladoled.

Priprava

Zamrznjene palačinke lahko odtalite na sobni temperaturi (čad odtaljevanja je približno 30-60min), pokrijemo s prozorno folijo za živila (da zadržijo vlago) in jih odtalimo v mikrovalovni pečici ali pa v parnov-konvekcijski pečici s polovično paro.

Alergeni

Žita z glutenom, jajca, mleko. Lahko vsebuje sledove soje, oreškov, zelene in gorčice

Energijska vrednost

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost

832 kJ
199 kcal

Maščobe

11 g

od tega nasičene maščobe

2,1 g

Ogljikovi hidrati

20 g

od tega sladkorji

2,3 g

beljakovine

5,5 g

Sol

0,25 g


Teža/kos

cca 70 g

Pakiranje

karton 3 kg in 8 kg (vrečke po 1 kg)

Sorodni izdelkiSMO DOBER IN ZANESLJIV PARTNER

Če želite tudi vi zagotoviti dober in zdrav obrok vašim odjemalcem nas kontaktirajte:

Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Consult Commerce in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.