Nazaj na seznam

ŠPINAČNA LAZANJA

Opis

Veliko število pripravljenih obrokov v zelo kratkem času zahteva poseben pristop tudi pri pripravi hrane.

Za potrebe večjih kuhinj smo pripravili vrhunske tradicionalne jedi in tudi kulinarične posebnosti posameznih dežel. Večino izdelkov nudimo v dveh velikostih (GN 1/1 in GN 1/2), kar omogoča enostavno odmerjanje porcij in kontrolirano porabo v določenem času.

Priprava

Parno konvekcijska pečica:

zamrznjene jedi zložimo v gastro pekače. Pri jedeh, ki jih pečemo je potrebno pekače predhodno namazati z maščobo. Kadar jedi, pripravljene za pečenje, vstavljamo v konvektomat zamrznjene, je priporočljivo, da jih pečemo pri nižji temperaturi toliko časa, da se jed odtali, nato nadaljujemo pečenje pri temperaturah, kot je navedeno v navodilih na etiketi. S tem se izognemo nevarnosti, da bi se jed na površini premočno zapekla.

Da skrajšamo čas termične priprave in porabimo čim manj energije, predlagamo, da jedi, ki so pripravljene v obliki odmrznjenih plošč, zložite v gastro posode že nekaj ur pred pričetkom termične obdelave oz. dan prej, če imate na razpolago ustrezen hladilnik. Plošča se v hladilniku pri 4-5°C odtali v 10-12 urah, na sobni temperaturi pa v 2-4 urah. 

Alergeni

Žita z glutenom, jajca, mleko, zelena. Lahko vsebuje sledove soje, oreškov in gorčice.

Energijska vrednost 

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost

605 kJ
145 kcal

Maščobe

7 g

od tega nasičene maščobe

3,1 g

Ogljikovi hidrati

15 g

od tega sladkorji

2,3 g

beljakovine

5,3 g

Sol

0,55 g

 

Teža/plošča 

3,5 kg, 4,6 kg ali 7 kg 

Pakiranje

karton 10,5 kg (3x 3,5 kg), 21 kg (3x 7 kg), 23 kg (5x 4,6 kg)

Sorodni izdelkiSMO DOBER IN ZANESLJIV PARTNER

Če želite tudi vi zagotoviti dober in zdrav obrok vašim odjemalcem nas kontaktirajte:

Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Consult Commerce in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.