Nazaj na seznam

AJDOVE PALAČINKE Z OREHI

Opis

Skrbno izbrane sestavine so pogoj za dobre palačinke. Palačinke se tradicionalno pečejo v rahlo naoljeni ponvici in prav takšne, ročno izdelane, pripravljamo za vas.  Sladke palačinke postrežemo kot sladico, po okusu jih potresemo s sladkorjem v prahu ali pa jih prelijemo z izbranim prelivom. K sladkim palačinkam lahko ponudimo stepeno sladko smetano, sladoled in podobno.

Priprava

Zamrznjene palačinke lahko odtalite na sobni temperaturi (čad odtaljevanja je približno 30-60min), lahko pa jih pokrijete s prozorno folijo za živila (da zadržijo vlago) in jih odtalite v mikrovalovni pečici ali pa v parno-konvekcijski pečici s polovično paro.

Alergeni

Žita z glutenom, jajca, mleko. Lahko vsebuje sledove soje, oreškov, zelene in gorčice. 

Energijska vrednost

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost

954 kJ
228 kcal

Maščobe

14 g

od tega nasičene maščobe

3,2 g

Ogljikovi hidrati

21 g

od tega sladkorji

6,1 g

beljakovine

5,4 g

Sol

0,20 g

*Vsebnost ajdove moke je 32% (računano na skupno količino moke).

Pakiranje

karton 9 kg  (60 polnjenih palačink)

 

Sorodni izdelkiSMO DOBER IN ZANESLJIV PARTNER

Če želite tudi vi zagotoviti dober in zdrav obrok vašim odjemalcem nas kontaktirajte:

Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Consult Commerce in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.