Opis
Štruklji so narejeni po recepturi, ki ima izhodišče v slovenski narodni kuhinji. So že termično obdelani in globoko zamrznjeni. Ponudimo jih kot prilogo ali samostojno jed.
Priprava
Mikrovalovna pečica
Štruklje položimo na krožnik, dolijemo nekaj žlic vode in krožnik prekrijemo s s prozorno folijo za živila. Čas pregrevanja izberemo glede na tehnične parametre mikrovalovne pečice.
Parno konvekcijska pečica
Zamrznjene štruklje položimo na pladenj in jih pregrejemo po programu za toplotno regeneracijo s postopkom kuhanja v sopari.
Soparnik - regenerator
Štruklje zložimo v soparnik in pregrevamo 15-20 minut.
Alergeni
Žita z glutenom, jajca, mleko. Lahko vsebuje sledove soje, oreškov, zelene in gorčice.
Energijska vrednost
Povprečna hranilna vrednost na 100 g |
||
Energijska vrednost |
771 kJ |
|
Maščobe |
5,3 g |
|
od tega nasičene maščobe |
1,6 g |
|
Ogljikovi hidrati |
26 g |
|
od tega sladkorji |
1,7 g |
|
beljakovine |
7,8 g |
|
Sol |
0,56 g |
Teža/kos
cca 60 g
Pakiranje
karton 10 kg