Nazaj na seznam

AJDOVI KRAPI S SUHIMI HRUŠKAMI

Opis

Krapi so narejeni po recepturi, ki ima izhodišče v slovenski narodni kuhinji. Ponudimo jih kot prilogo ali samostojno jed.

Priprava

V posodo natočite vodo, jo solite, zavrite in vanjo stresite krape. Kuhajte jih ob rahlem vrenju. Ko se krapi dvignejo na površje jih pustite vreti še kakšno minuto, odcedite in servirajte.

Alergeni

Žita z glutenom. Lahko vsebuje sledove jajca, mleka, soje, oreškov, zelene, sezama in gorčice.

Energijska vrednost

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost

809 kJ
192 kcal

Maščobe

3,9 g

od tega nasičene maščobe

0,5 g

Ogljikovi hidrati

35 g

od tega sladkorji

7,1 g

beljakovine

4,5 g

Sol

0,71 g

*Vsebnost ajdove moke je 60% (računano na skupno količino moke).

Teža/kos

cca 55 g

Pakiranje

karton 3 kg

 

Sorodni izdelki



SMO DOBER IN ZANESLJIV PARTNER

Če želite tudi vi zagotoviti dober in zdrav obrok vašim odjemalcem nas kontaktirajte:

Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Fine Culinar in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.