Certifikati

Z veseljem sporočamo, da smo 27. marca 2019, pridobili certifikat IFS Food in ga letos že tretje leto zapored tudi uspešno obnovili. IFS Food standard je standard za presojo ustreznosti živilskih proizvodov. Namenjen je komuniciranju med trgovcem in proizvajalcem živil. Pridobi ga lahko podjetje, ki ima vzpostavljen HACCP sistem, ustrezno deluje poslovno in higiensko. Za pridobitev certifikata je pomembno pravilno označevanje živil in posledično sledljivost živil. Pridobljen certifikat je za nas potrditev, da delamo dobro.

Več informacij v zvezi z IFS standardom si lahko preberete na spletni strani SIQ, ki je eden izmed ocenjevalcev ustreznosti delovanja za pridobitev certifikata.

 

 

SMO DOBER IN ZANESLJIV PARTNER

Če želite tudi vi zagotoviti dober in zdrav obrok vašim odjemalcem nas kontaktirajte:

Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Consult Commerce in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.