O nas

PREDSTAVITEV PODJETJA FINE CULINAR D.O.O.

Podjetje Consult Commerce d.o.o. (danes Fine Culinar d.o.o.) je bilo ustanovljeno leta 1989. Vsebina delovanja je bila trženje prehranskih proizvodov, ki so bili namenjeni pripravi hrane v večjih restavracijskih oz. gostinskih objektih. V tridesetih letih poslovanja smo razvili sodelovanje s kupci širom Slovenije. Osnovni prodajni program omak smo v letih našega delovanja na osnovi zahtev kupcev usmerjeno širili in ga dopolnjevali s programom globoko zamrznjenih izdelkov.

Bili smo prvi, ki smo slovenskemu gastro trgu ponudil kvalitetne globoko zamrznjene vegetarijanske izdelke. V letu 1997 smo prvič poizkusili izdelati lastne zamrznjene izdelke. Poizkus je bil uspešen. Otroci v vrtcih so naše brezmesne izdelke z navdušenjem pojedli in takrat smo stopili v smer proizvodnje zamrznjenih  jedi. 

Leta 1998 smo ustanovili podjetje Fine Culinar d.o.o. in s tem pričeli z izdelavo okusnih domačih zamrznjenih in svežih pripravljenih jedi.

Sodelovanje z uglednimi  slovenskimi kuharji in vedoželjnost sta nam pomagala, da smo pridobili znanja in oblikovali lastno razpoznavno proizvodno in tržno filozofijo pri izdelavi globoko zamrznjenih jedi. Ponuditi kupcu neoporečen, kulinarično zanimiv in okusno razpoznaven izdelek, ki ni industrijskega videza in okusa, je naš razpoznavi moto. 

Naše jedi so zasnovane na lastnih receptih in proizvodni tehnologiji, z veseljem pa pristopimo k razvoju novega izdelka po naročilu in sledimo željam naših kupcev.

Usmerjeni smo k inovacijam, a hkrati k tradicionalnim postopkom priprave hrane, ki ohranjajo pristen izgled in domač okus. Pri pripravi jedi na prvo mesto dajemo varnost in kakovost. Uporabljamo samo skrbno izbrane surovine, ki so iz lokalnega okolja, brez GSO, ki jih naši zaposleni ročno izdelajo in oblikujejo. Odlikuje nas spoštljiv odnos do domačih pridelovalcev, katerih najbolj kakovostne izdelke z vso skrbnostjo uporabimo pri pripravi naših jedi.

Skrbno spremljamo postopke izdelave ter kakovost in varnost naših izdelkov.

Spoštujemo, ker je naše domače, slovensko. Pri delu ostajamo zvesti naši osnovni ideji, da je vse kar naredimo, dobro in zdravo, tako kot so za nas kuhale naše babice.

Politika kakovosti in varnosti združuje naše ključne zaveze odličnosti:

  • Spodbujati razmišljanja o kakovosti in varnosti izdelkov s ciljem razvijati in izdelovati izdelke po tradicionalnih receptih, iz domačin sestavin, brez GSO, na ročen in okolju prijazen način, brez napak in odpisov,
  • Delovati skladno z zakonodajo in internimi zahtevami,
  • Nenehno izboljševati sistem kakovosti za zagotovitev varnosti izdelkov, preprečiti napake s stalnim spremljanjem ciljev kakovosti in rezultatov,
  • Spodbujati sodelovanje med zaposlenimi in krepiti zavest zaposlenih za zagotavljanje varnosti in kakovosti preko standardov, usposabljanja, nadzora in učinkovite komunikacije.

  Naše vrednote:

  • Zadovoljstvo strank
  • Zadovoljstvo zaposlenih
  • Inovativnost in odličnost
  • Kakovost in varnost izdelkov
  • Ohranjanje okolja
  • Trajnostni razvoj

V našem podjetju je timsko delo, zavzetost in podpora vseh ključnega pomena za doseganje rezultatov. Predstavniki vodstva se zavezujemo, da priskrbimo ustrezne vire in znanje za delovanje politike varnosti in kakovosti. Vsak zaposleni s svojim delom in motivacijo prispeva in gradi sistem kakovosti in varnosti v podjetju.

Zamrznjene jedi lastne proizvodnje danes predstavljajo že več kot  90 %  naše  prodajne realizacije. Našo izhodiščno gastro prodajo vrtcem, šolam, bolnišnicam, gostilnam, hotelom, javnim domovom  in zdraviliščem, usmerjamo tudi v trgovinsko maloprodajo. Tudi tu smo ostali zvesti izhodiščni misli, da je vse kar naredimo, vedno narejeno dobro in zdravo brez industrijskih dodatkov.

Naše vodilo je:

SPOŠTUJMO KAR JE NAŠE, DOMAČE, SLOVENSKO.

 Oblikovali smo razpoznavne blagovne znamke:

» FINE CULINAR« ,

» DOBRO in ZDRAVO« ,

» KRALJESTVO ŠTRUKLJEV«.

V letu 2022 smo podjetje Consult Commerce d.o.o. zaradi poenostavitve poslovanja in večje konkurenčnosti na trgu pripojili podjetju Fine Culinar d.o.o.

 

 

 

Miro Cerkovnik, prokurist, Matjaž Cerkovnik, direktor

FOTO: Jani Ugrin

SMO DOBER IN ZANESLJIV PARTNER

Če želite tudi vi zagotoviti dober in zdrav obrok vašim odjemalcem nas kontaktirajte:

Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Consult Commerce in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.